Social Media management: Hootsuite

Tegenwoordig willen we allemaal online zijn. Je wilt van alles weten, hoeveel likes heb ik, hoe vaak ben ik geretweet, welke reviews krijgt mijn bedrijf, wat wordt erover gezegd? Het is allemaal teveel om te bij te houden dacht HootSuite. Hootsuite is een programma waarin je met één dashboard overzicht hebt op al jouw social media.

HootSuite biedt gebruikers de mogelijkheid om met 1 klik alle social media te beheren. Hootsuite kent diverse functies namelijk: Berichten inplannen, URLverkorter, analyses, interne chat (gesprekken), bulkupload, met een team werken, beveiligde profielen en een uitgebreid helpforum.
Vanuit Hootsuite kun je dus makkelijk post plaatsten op Facebook, Twitter en LinkedIn. Je kunt je post klaarzetten voor later en alles in een overzichtelijke kolom layout monitoren. Daarnaast biedt Hootsuite uitgebreide analyses en rapporten aan om te kijken of jouw aanpak met social media werkt. De gratis versie heeft weliswaar een aantal beperkingen, maar is voor de meeste mensen wel toereikend. Ook handig: voor de android marketen op de Ipad is de HootSuite als applicatie verkrijgbaar en kun je overal waar jij ook bent van uit dezelfde tool werken.

Daarnaast heeft HootSuite 55 extra gratis apps, zoals Youtube, SlideShare, Vimeo, Flickr, MailChimp, Yammer, Evernote, Instagram, Pinterest, Tumblr, Storify, Socialbro, enz. die je kunt toevoegen aan het dashboard.

Je kunt Hootsuite 30 dagen gratis proberen. Wil je meer mogelijkheden zoals: 100 sociale media profielen, er is een beveiliging ingesteld en het is mogelijk om 100.000 berichten te archiveren. En dat voor €7.19 per maand!
HootSuite is dus ideaal voor de zakelijke gebruiker die geen genoeg kan krijgen van social media maar die door de bomen het bos niet meer ziet!

Hootsuite dashboard

Bron: https://hootsuite.com/
Bron: http://www.hootfantips.nl/
Bron: https://itunes.apple.com/nl/app/hootsuite-for-twitter-facebook/id341249709?mt=8

Plaats een reactie